IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Bucătăria Dvs. 3D

Pentru a crea bucătăria Dvs. 3D este suficient să

  • completați formularul de mai jos
  • descărcați programul de simulare 3D alegând Mac sau PC

PROGRAMUL SE DESCARCĂ AUTOMAT, DUPĂ INSTALARE PUTEȚI SIMULA BUCĂTĂRIA DVS. 3D!

Dacă doriți informații mai detaliate vă rugăm să consultați pașii care trebuie parcurși în ghidul aflat în secțiunea « Simularea 3D a bucătăriei mele » situată după formular.


  • Programul funcționează numai pe calculator. Dacă în acest moment folosiți o tabletă veți găsi link-ul pentru descărcare în email de confirmare.

création d'une cuisine en 3D

Făcând o solicitare de catalog sau deviz acceptați implicit să fiți contactat de unul dintre consilierii Ixina.

Simularea 3D a bucătăriei mele

Pe baza dimensiunilor camerei și a opțiunilor mele programul IXINA 3D mă ajută să construiesc și să vizualizez bucătăria mea Ixina ideală.

  1. Îmi aleg întâi modelul de bucătărie care îmi place cel mai mult.
  1. Fac proiectul bucătăriei urmând câțiva pași inițiali simpli, poziționarea ușilor și ferestrelor, introducerea unor măsurători cum ar fi distanța dintre uși și ferestre sau înălțimea camerei.
  1. IXINA 3D identifică cele mai bune soluții de amenajare a bucătăriei, propunând în mod automat numeroase posibilități! În funcție de gusturi și de nevoi, îmi rămâne să selectez configurația (U, L, I, insulă…) care îmi place cel mai mult.
  1. Apoi aleg echipamentele pe care le doresc: blat de lucru, chiuvetă, cuptor, plită… Aici am o largă paletă de opțiuni din care pot selecta.
  1. Pot acum vizualiza în 3D bucătăria mea din orice unghi pe care mi-l doresc. Cu un singur click pot schimba culorile, materialul fețelor de ușă, blatul sau chiar dispunerea generală!

Finalizez proiectul cu ajutorul consilierului de la magazin

O dată ce creația mea mă satisface, vizitez magazinul unde consilierul Ixina mă va ajuta cu sfaturile sale experte și împreună vom perfecționa și perfecta proiectul meu astfel ca el să răspundă complet nevoilor mele.

Localizare magazin Ixina