IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Totul despre cuptoare

Cuptorul este evident un element indispensabil al unei bucătării complet echipate. Astăzi cuptoarele sunt din ce în ce mai perfecționate oferind numeroase funcțiuni pentru a permite o utilizare comodă și în securitate.

Cuptorul cu piroliză: cuptorul cu 100% autocurățare!

Cuptor cu piroliză
Folosirea unui procedeu termic care urcă temperatura cuptorului până la 500°C permite arderea completă a tuturor grăsimilor și a depunerilor de murdărie din cuptor; după transformarea acestora în cenușă, curățarea se face pur și simplu cu buretele, readucând astfel emailul cuptorului la luciul său original.

O curățenie perfectă.

Cuptorul cu convecție: pentru a găti ca un bucătar adevărat

Four à chaleur tournante
Rezistența electrică circulară de încălzire fiind situată la circumferința turbinei, căldura este distribuită în mod uniform în tot spațiul interior al cuptorului.

Aceasta vă permite să gătiți simultan pe trei niveluri până la trei feluri de mâncare (dulce, sărat,…) , fără ca gusturile să se amestece.

Cuptorul cu aburi: pentru a găti sănătos și gustos

Four vapeur pour une cuisine saine
Gătitul cu aburi vă permite să realizați feluri de mâncare foarte sănătoase și fără grăsimi, fără însă a pierde nimic din calitățile nutritive ale alimentelor.