IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Totul despre chiuvete și baterii

Chiuveta: un punct central al bucătărei noastre

Evier de cuisine 70% dintre activitățile din bucătărie se petrec în jurul chiuvetei : decongelare, tăiere, tocare, spălare, scurgere, ornare… Și bineînțeles spălatul vaselor!

Ce material să alegem pentru chiuvetă?

  • Chiuveta din inox: material frumos și durabil, inoxul reprezintă o suprafață igienică (fără pori), foarte solidă și care rezistă la coroziune.
  • Chiuvetă din ceramică: material tradițional și care nu se demodează, ceramica este foarte rubustă și ușor de întreținut, disponibilă în mai multe culori.
  • Chiuvetă din material compozit (amestec de piatră naturală și rășină acrilică): material disponibil în numeroase culori și care rezistă la impact și la zgârieturi, fiind și foarte ușor de curățat.

De reținut: fiind rezistente și ușor de curățat, chiuvetele zise « de sinteză » sunt reciclabile și sunt fabricate în cadrul unei politici de dezvoltare durabilă.

Ce chiuvetă este mai potrivită?

În funcție de nevoile Dvs. veți alege o chiuvetă cu sau fără golire automată, cu cuve mai adânci și/sau mai late pentru a putea spăla cu ușurință tăvile cuptorului. Chiuveta poate fi completată cu numeroase accesorii permițând o organizare ideală: taler de tăiat din lemn sau sticlă, coș cromat.

Chiuveta încastrată în blat poate avea linii drepte sau rotunjite, în relief sau chiuvetă la fața blatului cu picurător extra plat, cuvă sub blat; în toate cazurile, Ixina vă propune o foarte largă selecție de stiluri și culori! Rețineți că toate chiuvetele noastre respectă standardul european REACH, ceea ce înseamnă că sunt 100% adaptate uzului alimentar.

Bateriile: dușurile și aeratoarele retractabile sunt esențiale

Evier avec douchette extractibleDușul retractabil mărește raza de acțiune a apei în chiuvetă. Aceasta permite să avem acces în toate colțurile chiuvetei și să ne folosim de tot spațiul de lucru existent. Robinetele cu aerator retractabil oferă aceeași posibilitate, diferența fiind că aeratorul este mai mic ca un duș.

Modelele de baterii profesionale propuse de Ixina permit un grad de libertate sporit fiind și foarte practice: fixarea magnetică a dușului și jetul reglabil cu două poziții (normal sau « cascadă »).