IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Totul despre mașinile de spălat vase

Mașina de spălat vase: un campion ecologic

Lave-vaisselle écologique
Spălarea vaselor cu mașina este mult mai ecologică decât spălatul cu mâna: economia de apă la un ciclu de spălare este 70% (35 litri) față de spălarea manuală – metoda de spălare în cuvă și/sau cu apă curentă pornită intermitent.

O mașină de spălat vase consumă în medie 10 la 12 litri de apă pe ciclu. Cele mai performante modele consumă 7 litri pe ciclu. Optimizarea circulației apei a condus practic la înjumătățirea consumului de apă pe ciclu într-o decadă și ceva.

Mașini de spălat vase mai silențioase

Zgomotul produs de mașinile de spălat vase a scăzut considerabil în ultimii ani. El variază astăzi între 38 până la 50 dB în funcție de aparat – echivalentul nivelului sonor dintr-un birou liniștit, știindu-se că 30% dintre mașinile de spălat vase vândute astăzi au un nivel sonor inferior sau egal cu 45 dB.

Cele mai performante mașini de spălat vase dispun de programe foarte silențioase concepute pentru funcționarea pe timp de noapte sau într-o bucătărie deschisă, ca și de izolație antifonică și motor anti-vibrații. Aceste modele pot realiza un nivel de zgomot de 38/39 dB, echivalent vorbitului în șoaptă.

Rezumând, mașina de spălat vase este un accesoriu esențial al unei bucătării bine utilate !