IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Deschidere franciză mobilă Ixina

 • Fondat în Belgia în 1997, brand-ul IXINA a crescut rapid, devenind în prezent lider european în vânzarea de bucătării complet echipate, cu peste 300 de showroom-uri la nivel internațional.

  IXINA oferă clienților săi consiliere specializată și proiecte customizate; serviciile IXINA acoperă de la partea de design și proiectare la producție (prin rețeaua de parteneri germani) și montaj mobilier de bucătărie de cea mai înaltă calitate, ca și electrocasnice de top.

  Showroom-ul IXINA este conceput într-un mod atractiv, cu ecrane TV în format 3D pentru a putea oferi clienților o vizualizare realistă a bucătăriei. Consilierii de vânzare IXINA oferă asistență clienților, prin întâlniri individuale, pentru personalizarea proiectului de bucătărie al fiecărui client în parte.

  Produsele și serviciile furnizate de IXINA sunt:
  • - Mobilier de bucătărie
  • - Electrocasnice încorporabile
  • - Servicii de design
  • - Servicii de montaj.

  În România, IXINA activează din 2015 prin intermediul unui partener master-francizat, care a deschis primul showroom IXINA în București (IXINA Lakeview), ce realizează un număr de peste 100 de proiecte de bucătării la comandă pe an pentru clienții săi. În 2017, după consolidarea showroom-ului din București, IXINA începe extinderea națională, căutând parteneri francizați care să furnizeze produsele și soluțiile IXINA către clienții regionali. Se urmărește extinderea conceptului în toate orașele cu peste 200.000 de locuitori.

Formular complet