IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Părerea clienților Ixina

Mulți au avut încredere în Ixina și acum se felicită pentru alegerea făcută! Puteți descoperi aici mărturiile lor și profita de experiența lor pentru a selecta cele mai bune opțiuni.

Mărturia familiei Chupin

 Au fost foarte serioși și foarte săritori.

Familia Chupin dorea o bucătărie care să fie în același timp frumoasă, dar și Avis Cuisine Ixina - Modèle Majanofoarte comodă.

Bucătăria Majano răspunde pe deplin acestor cerințe. Totul este la îndemână, spațiile de depozitare sunt practice și aproape invizibile, fără mânere. Ixina s-a străduit în mod deosebit pentru ei: spații de depozitare folosind și cel mai mic loc liber, prize invizibile, iluminare subtilă a corpurilor și aparate electrocasnice inteligent poziționate.

Chiar și sub insula centrală se pot depozita diferite obiecte. Familia Chupin e încântată!

Mărturia familiei Fraquet

Cerința noastră principală a fost să avem o bucătărie care exploatează la maximum suprafața camerei.

Avis Cuisine Ixina - Modèle Matera IlotCu trei copii mici, un câine și o pisică, familia Fraquet este plină de viață.

Familia își petrece maoritatea timpului la bucătărie. Pentru masa de prânz, pentru cititul corespondenței sau făcutul lecțiilor aveau nevoie de o masă mare în jurul căreia să aibă toți loc. În bucătăria lor echipată Matera, concepută la comandă, ordinea și siguranța sunt suverane.

Familia apreciază în mod deosebit dispunerea mobilelor și a aparatelor unele față de celelalte.

Puteți citi mai jos mărturiile certificate ale unor clienți francezi despre Ixina, pe site-ul specializat Trustpilot

Mărturiile de mai jos sunt redactate în limba franceză. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a înțelege această limbă vă rugăm să folosiți opțiunea de traducere automată din browser sau Google Translate.