IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Ixina susține ferm dezvoltarea durabilă

Cuisines Ixina respecte l’environnementAstăzi dezvoltarea durabilă este o prioritate concretă pentru Ixina, atât prin măsuri interne, cât și prin dorința de a lucra cu parteneri angajați în protecția și conservarea mediului.

Ixina înțelege astfel să respecte bunăstarea colectivă la scara planetei fără a sacrifica calitatea, eficiența și confortul oferit clienților săi.

  • Majoritatea modelelor de bucătării au primit certificarea PEFC*, atestând că materialul lemnos folosit provine din surse controlabile și din păduri care sunt exploatate pe considerente ecologice.
  • Ixina folosește, în măsura posibilului, un maximum de materiale de construcție reciclabile pentru sălile de expoziție. Aceste materiale nu generează deșeuri dăunătoare și contribuie de asemenea la micșorarea pierderilor de căldură și/sau la economia de energie.
  • Cel mai important furnizor al Ixina este titularul unor certificări riguroase ISO privind managementul calității și protecția mediului. În plus, acesta este foarte preocupat de gestiunea ecologică a ambalajelor.
Label PEFC

Ixina este printre altele parteneră a organizației neguvernamentale belgiene Graine de Vie, care are ca obiectiv reducerea emisiilor de CO2 prin replantarea pădurilor din Madagascar.

La fiecare set de mobilă de bucătărie vândută în Belgia Ixina plantează 10 copaci prin intermediul Graine de Vie. Iar fiecare copac plantat în Madagascar compensează anual peste 10 kg de CO2.

Vedeți și: Grainedevie.org

Logo de l’ONG Graine de vie

*Programme for the Endorsement of Forest Certification. Certificarea PEFC a fost lansată de proprietarii de păduri europeni pentru a completa norma FSC și a o adapta la condițiile din Europa.

**Forest Stewardship Council. Certificarea FSC este atribuită de Forest Stewardship Council, creat în 1993 după Conferința de la Rio de reprezentanții industriei forestiere și de organizații aborigene din 25 țări.