IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Ixina se obligă să vă ramburseze diferența

Ixina rambursează diferența

Angajamentul Ixina: « În cazul în care găsiți în altă parte la un preț mai mic o bucătărie echipată identică cu bucătăria Dvs., Ixina vă rambursează diferența. »

Noțiunea de « bucătărie echipată identică » se referă la: un ansamblu de mobile identice cu aceleași referințe ale articolelor și corespunzând acelorași dimensiuni ale ansamblului, cu aceleași finisări ale mânerelor și materiale ale fețelor de ușă, cu blatul de lucru cu aceleași dimensiuni și din aceleași materiale, fără accesorii; cu electrocasnice cu referințe furnizori identice, fiind disponibile în aceleași intervale de timp. Condițiile de garanție, de livrare și instalare trebuie de asemenea să fie identice.

Această ofertă este valabilă în condițiile prezentării în cel mult 15 zile calendaristice după cumpărare a documentelor justificative atestând practicarea unui preț mai mic, cu respectarea condițiilor anterioare, într-un magazin specializat în vânzarea de bucătării echipate (exceptând kit-uri de mobilă DIY) situat într-o rază de maximum 20 km în jurul magazinului Ixina și numai pe teritoriul național. Oferta nu se aplică în timpul perioadelor de soldări și/sau lichidare. Suma reprezentând diferența constatată va fi dedusă din prețul plătit pentru bucătărie, după verificarea disponibilității la concurență a produsului și prețului.

În cazul în care prețul este plătit prin credit, Ixina vă va rambursa diferența în contul Dvs. bancar, după livrarea bucătăriei, majorată cu eventuale dobânzi corespunzătoare. Acest angajament este condiționat de solicitarea expresă a rambursării și de aprobarea acesteia de către Ixina.