IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Experiența specialiștilor noștri

Cunoștințele și experiența Ixina sunt recunoscute de mult. Ixina este leader de piață în bucătării echipate în Belgia.

Cuisine allemandeCalitate superioară

Nu facem nici un compromis la calitate! Bucătăriile Ixina sunt realizate în fabrici din Germania. Fiecare mobilă o dată semi-montată este verificată și controlată amănunțit înainte de livrare: la Ixina, nu vindem kit-uri de mobilă! Cu toate acestea, prețurile noastre sunt cele mai joase.

Magasins IxinaMai aproape de client

În magazinele Ixina veți fi întâmpinat de un consilier care vă va ajuta să construiți proiectul Dvs. de bucătărie personalizată după gustul și nevoile Dvs. Toți consilierii noștri vă vor primi călduros, vă vor asculta cu atenție și vă vor da sfaturi competente bazate pe experiență și profesionalism.

Modèles de cuisine designOpțiuni nelimitate

Ixina vă propune o foarte largă gamă de modele de bucătării stil design și contemporan în peste 4.000 de combinații posibile pentru a putea satisface toate dorințele, gusturile și visele!

Rangement de cuisineMaximum de inovație

Zonele de lucru clar definite, spațiile de depozitare ingenios concepute, iluminarea idel plasată, blatul de lucru funcțional sunt aspecte care demonstrează grija Ixina pentru a furniza bucătăriile cele mai practice și funcționale, în acord cu nevoile clienților. Bucătăriile Ixina sunt 100% personalizate și adaptate modului Dvs. de viață!