IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Decalogul Ixina

10 angajamente pentru a-i face fericiți pe clienții noștri

Achiziționarea unei bucătării este un moment deosebit. De aceea Ixina se angajează să vă ofere cel mai bun raport servicii/calitate/preț și se angajează asupra celor ce urmează:

1 / Asupra prețului

La Ixina prețurile sunt la fel de fiabile ca și bucătăriile sale. Nu numai că negociem cele mai bune prețuri cu furnizorii pentru a vă oferi cel mai bun raport calitate/preț, dar în plus Ixina îngheață prețul bucătăriei Dvs. din momentul comenzii până la livrarea ei, pentru o perioadă de maximum 1 an. În acest fel aveți la dispoziție timpul necesar pentru a executa lucrările de amenajare preliminară dorite.

2 / Asupra transparenței

La Ixina ne angajăm să vă oferim cel mai bun preț încă de la prima întâlnire. La magazin transparența practicii noastre comerciale se va reflecta printr-un deviz complet și cea mai bună ofertă de la prima întâlnire!

3 / Asupra calității

Noi nu lăsăm nimic la voia întâmplării în așa fel că veți putea beneficia de calitate și specializare la cel mai bun preț. Bucătăriile noastre nu se vând ambalate orizontal, iar montajul nu rămâne în sarcina clientului. Ele sunt fabricate în Germania, proiectate atent și verificate în fabrică până la nivelul celui mai mic detaliu cu ocazia pre-montajului, înainte de a fi livrate și instalate la Dvs. acasă.

4 / Asupra serviciului

La Ixina prețul include totul, chiar și serviciile aferente. Măsurătorile, instalarea, urmărirea proiectului Dvs. sunt realizate de noi cu profesionişti serioşi si experimentaţi.

5 / Asupra contactului cu clienții

La Ixina va fi întotdeauna cineva care să vă asculte cu atenție. Veți avea un interlocutor unic de la începutul proiectului și până la terminarea instalării bucătăriei Dvs. Toate cunoștințele și experiența sa vă vor sta la dispoziția proiectului Dvs.

6 / Asupra garanției

Condițiile noastre de garanție vă asigură siguranța investiției Dvs. în mobilă de bucătărie și electrocasnice.

7 / Asupra promptitudinii

La Ixina nu vă facem să așteptați! În cel mult 48 ore de la solicitarea Dvs. primită prin Internet sau prin telefon veți fi contactat de un consilier Ixina cu care vă veți pune de acord asupra vizitei la magazin pentru a stabili gratuit devizul Dvs.

8 / Asupra libertății de alegere

La Ixina Dvs. aveți întotdeauna libertatea de a alege. Noi vă explicăm în detaliu toate opțiunile dorite și prețurile lor (electrocasnice, accesorii, finisaje, livrare, instalarea bucătăriei …etc) pentru ca Dvs. să puteți face alegerile care corespund bugetului alocat.

9 / Asupra execuției « la comandă »

La noi bucătăria se adaptează spațiului Dvs.! Specialiștii Ixina vor proiecta împreună cu Dvs. o bucătărie « la comandă » în acord cu dimensiunile și forma camerei, respectând de asemenea dorințele și bugetul Dvs.

10 / Asupra flexibilității

La Ixina aveți dreptul să vă răzgândiți de câte ori vreți! Până la comanda definitivă a bucătăriei la fabrica noastră puteți modifica opțiunile, culorile, blatul de lucru și electrocasnicele, ceea ce vă dă o mare flexibilitate pe timpul progresului proiectului Dvs.