IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

lumina_main
lumina_3
lumina_2

Bucătărie Lumina

*vezi configurația standard

BUCĂTĂRIA Lumina

O BUCĂTĂRIE ELEGANTĂ ȘI LUMINOASĂ

Această bucătărie foarte contemporană, elegantă și rafinată este lăcuită în alb și are accente de gri date de electrocasnice, blat și masa cu textură de lemn. Deși vorbim despre o ambianță modernă, aerul bucătăriei este primitor și îndeamnă pe toată lumea să ia un loc, fie că vorbim de statul la masă sau pe băncuța ce are și rol de depozitare.

O BUCĂTĂRIE ELEGANTĂ ȘI LUMINOASĂ

Această bucătărie foarte contemporană, elegantă și rafinată este lăcuită în alb și are accente de gri date de electrocasnice, blat și masa cu textură de lemn. Deși vorbim despre o ambianță modernă, aerul bucătăriei este primitor și îndeamnă pe toată lumea să ia un loc, fie că vorbim de statul la masă sau pe băncuța ce are și rol de depozitare. Iluminarea interioară a corpurilor suspendate cu sticlă încastrată, dar și cea de sub corpurile suspendate oferă dinamism și spațialitate amenajării, fiind vorba despre un front lucios ce reflectă lumina.

Punctele forte ale bucătăriei LUMINA

  • Băncuță cu dublu rol: loc de stat așezat și spațiu suplimentar de depozitare.
  • Multiple sisteme de iluminare ce oferă un efect vizual de mărire al spațiului (interiorul corpurilor suspendate și benzile LED încorporate sub acestea).
  • Loc de luat masa perfect integrat în bucătărie.
Vezi mai departe Închide

Garanția Ixina

  • Garanție mobilă
  • Garanție electrocasnice