IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Mânerele pentru mobila de bucătărie

Mânere pentru toate gusturile

Mânerele de ușă și de sertar nu sunt un simplu detaliu neimportant. Dimpotrivă, ele sunt elementul de personalizare, elementul de design care completează bucătăria Dvs.
Choix de poignée de porte et tiroir de cuisineFie că sunt curbe sau pătrate, retro sau moderne, mate sau lucioase, mânerele pentru bucătării iau toate formele pentru a se adapta oricărui stil.

Mânerele rotunjite completează în mod fericit mobila cu linii drepte. Mânerele de tip bară, moderne, își găsesc foarte bine locul în bucătăriile simple și rafinate. Mânerele mai subțiri sunt mai discrete, cele mai groase oferă o priză mai bună.
La Ixina un consilier vă va ajuta să alegeți din gama largă disponibilă mânerele pentru mobila de bucătărie cele mai potrivite cu stilul și culorile fețelor Dvs. de ușă.

Și de ce să nu optăm pentru stilul « fără mânere »?

Cuisine design sans poignée

Pentru a avea o bucătărie cu un design armonios și rafinat puteți alege și soluția fără mânere aparente, dar ergonomice și confortabile.

Iată modelele de mobilă de bucătărie fără mânere aparente: Modena, Roda.