IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Bucătăria mea din pod

Cuisine pour petit espace et petit budget

O bucătărie neobișnuită, dar foarte practică!

Concepută pentru o suprafață redusă și un buget mic, bucătăria Moda fără mânere oferă acestui spațiu deschis situat sub acoperiș o notă de forță, de eleganță și mai ales o bună capacitate de depozitare.

Cu toată înălțimea redusă, dispunerea compactă și ingenioasă realizată de Ixina, de tip bucătărie în I, a celor trei dulapuri de vase aliniate, a celor două semicoloane găzduind echipamentele electrocasnice și a etajerelor, ne permite să avem totul la îndemână.

Integrându-se perfect în spațiul de locuit, bucătăria înfrumusețează locuința prin finețea fețeor de ușă din melamină de culoare Gris Minéral fără mânere, înconjurate de un cant polimer sudat cu laser și cu interior al ușii asortat cu fața de ușă.

Blatul subțire din material stratificat de calitate superioară cu cant portocaliu conferă rezistență, rafinament și o mică notă fantezistă!