IXINA folosește cookies pentru a realiza statistica vizitelor. Continuarea vizitei Dvs. reprezintă acceptul tacit de folosire a acestora. Aflați mai mult!

Contactez serviciul clienți Ixina:

Număr telefon
0316 20 81 55

(tarif normal)

De luni până vineri de la: 10:00 la 20:00

Sâmbătă: 11:00-17:00

Bucătării Germane

Bucătăria funcțională – specialitatea Ixina

Secretul funcționalității unei bucătării echipate constă dintr-o bună organizare a spațiului, cu zone de lucru bine definite, cu spații de depozitare inventive și cu ustensilele de bucătărie totdeauna la îndemână!
Tablette/plan snack déroulable

Optimizarea spațiului

La Ixina știm să exploatăm cel mai mic colțișor al bucătăriei. Sub blatul de lucru, în colțuri sau plinte putem strecura sertare și spații de depozitare.


Tiroir sous évier avec système de tri sélectif des déchets

Organizarea

În bucătărie activitățile trebuie să se poată înlănțui cu fluiditate și fiecare element să poată fi găsit imediat. De aceea Ixina vine cu idei care permit economisirea timpului: sertare cu bacuri interioare, corpuri suspendate cu picurător, cântar mural rabatabil.


Tiroir avec rangement intégré pour couverts et ustensiles

Depozitarea

Printre secretele unei bune organizări a bucătăriei: ustensilele, condimentele și tacâmurile totdeauna accesibile, sertare bine compartimentate, toate colțurile folosite!

Pare-feu sécurité enfant à placer devant la plaque de cuisson

Trucuri

Elementele de securitate, iluminarea adecvată, spațiile de depozitare inteligente, funcționalitatea blatului sunt tot atâtea lucruri ingenioase care vă simplifică viața. Bucătăriile Ixina au nenumărate astfel de elemente gândite pentru a vă face ziua mai bună.


Meuble en lamelles de verre à ouverture électrique

Soluții

Fie că este vorba de a ilumina o etajeră, de un spațiu de depozitare simplu și eficace, de ustensile la îndemână sau de o priză în mijlocul blatului, Ixina este totdeauna gata să vă ofere soluția potrivită.